Kategori : Walikota

Reporter : ENDANG SUMARDI   Pola jeung arah pangembangan komoditas unggulan di Kota Sukabumi, intina mah ngarupakan dasar pikeun pangembangan kawasan andel...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Walikota Sukabumi, H. Mohamad Muraz, S.H., M.M., secara resmi membuka bursa tenaga kerja atau job fair tahun 2016, tepatnya har...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Prosés Lélang Ulang Kalajuan Pangwangunan jeung Pangalolaan Pasar Pelita Kota Sukabumi, sarta Pamilihan Badan Huk...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Proses Lelang Ulang Kelanjutan Pembangunan dan Pengelolaan Pasar Pelita Kota Sukabumi, serta Pemilihan Badan Hukum Mitra Kerja ...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Sajumlah 179 urang Jamaah Calhaj (Calon Haji) asal Kota Sukabumi, anu ngawengku 75 urang lalaki jeung 104 urang wanoja, geus di...