Kategori : Teknologi Informasi dan Komunikasi

Reporter : ENDANG SUMARDI   Sakumna SKPD (Satuan Kerja Parangkat Daérah) di lingkungan Pamaréntah Kota Sukabumi, geus siap pikeun dilatih pro...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Seluruh SKPD (Satuan Kerja Perangkat Daerah) di lingkungan Pemerintah Kota Sukabumi, sudah siap dilatih program e-Lapor, sebaga...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Dina raraga mapag jeung ngareuah-reuah Pangéling-ngéling Poé Jadi Ka 103 Kota Sukabumi, cindekna tanggal 1...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Dalam rangka menyambut dan memeriahkan Peringatan Hari Jadi Ke 103 Kota Sukabumi, tepatnya yang jatuh pada tanggal 1 April 2017...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Diskominfo (Dines Komunikasi jeung Informatika) Kota Sukabumi, salawasna usaha satékah polah ngawujudkeun Sukabumi Smart...