Blog Post / Berita

Reporter : ENDANG SUMARDI   Museum Kipahare Kecamatan Baros Kota Sukabumi, sudah diresmikan oleh Walikota Sukabumi, H. Mohamad Muraz, S.H., M.M., tepatnya tanggal 25 Maret 2017, ...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Walikota Sukabumi, H. Mohamad Muraz, S.H., M.M. menandaskan, Kuliner merupakan salah satu andalan UMKM (Usaha Mikro Kecil dan Menengah) di Kota Sukabu...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Pamaréntah Kota Sukabumi ngaliwatan Disnaker (Dinas Tenaga Kerja) Kota Sukabumi, salila 2 poé, cindekna dina tanggal 3 jeung 4 April 201...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Sekda (Sekertaris Daérah) Propinsi Jawa Barat, Dr. H. Iwa Karniwa, S.Ě., A.K., M.M., C.A., PIA., saréngséna ngahadiran sakaligus...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Walikota Sukabumi, H. Mohamad Muraz, S.H., M.M., dibarengan ku Sekertaris Daérah Kota Sukabumi, Dr. H.M.N. Hanafie Zain, M.Si., masrahkeun Laya...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Satiap jalma anu ngaleungitkeun atawa ngaruksak jeung mindahkeun Spanduk Ségel Wangunan anu geus dipasang ku Satpol PP (Satuan Polisi Pamong Pr...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Kapala Bappeda (Badan Perencanaan Pembangunan Daérah) Kota Sukabumi, Ir. H. Rudi Djuansyah, salaku Ketua Panata Calagara ngajelaskeun, maksud j...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Pamaréntah Kota Sukabumi ngaliwatan Bappeda (Badan Perencanaan Pembangunan Daérah) Kota Sukabumi, geus nyalagarakeun Musrenbang (Musawar...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Komoditi Cabe Rawit Hijau di Kota Sukabumi, pekan ini kembali mengalami penurunan harga sebesar 4,1 persen, atau sebesar 2 ribu rupiah, dari harga pek...

Reporter : ENDANG SUMARDI   Wakil Walikota Sukabumi, H. Achmad Fahmi, S.Ag., M.M.Pd. menegaskan, Sosialisasi dan Penyerahan Bantuan Sosial Non Tunai, di Kota Sukabumi pada umumny...