DICALAGARAKEUNANA MĚA TÉH ULAH DIPIKAGIMIR TAPI KUDU DIJADIKEUN HAREPAN ANU HADÉ

Dibuat, 30 April 2016

Reporter : ENDANG SUMARDI   Walikota Sukabumi, H. Mohamad Muraz, S.H., M.M., dibarengan ku Kepala Kantor Kominfo (Komunikasi jeung Informatika) Kota Sukabumi, Drs. Gabril Majid S...


PAMARÉNTAH KOTA SUKABUMI NGABOGAAN KAWATES DINA NYADIAKEUN DANA PIKEUN PANGWANGUNAN

Dibuat, 30 April 2016

Reporter : ENDANG SUMARDI   Wakil Walikota Sukabumi, H. Achmad Fahmi, S.Ag., M.M.Pd. nandeskeun, Pamaréntah Kota Sukabumi, ngabogaan kawates dina nyadiakeun dana pikeun pa...


SISTIM SAARAH DI SABAGIAN 4 RUAS JALAN DI KOTA SUKABUMI BARIS DITETEPKEUN SACARA PATÉN 24 JAM

Dibuat, 30 April 2016

Reporter : ENDANG SUMARDI   Kepala Dinas Perhubungan Kota Sukabumi, Abdul Rachman, A.TD. nandeskeun, sistim saarah atawa sajalur di sabagian 4 ruas jalan di Kota Sukabumi, anu ng...


DAK TAUN 2016 TI PAMARÉNTAH PUSEUR PIKEUN KOTA SUKABUMI DIPOTONG GEDÉNA 10 PERESÉN

Dibuat, 29 April 2016

Reporter : ENDANG SUMARDI   DAK (Dana Alokasi Khusus) Taun 2016 ti Pamaréntah Puseur pikeun Kota Sukabumi anu gedéna Rp. 68,2 miliar, dipotong gedéna 10 pere...

Arsip Berita Kota Sukabumi

Pilih Rentang Waktu

 Produk Hukum


Untuk Melihat data - data hukum, silahkan kunjungi http://jdih.sukabumikota.go.id

Prakiraan Cuaca